Changes between Version 11 and Version 12 of help/scc/trafficcontrol/edittrafficcontrol


Ignore:
Timestamp:
01/07/09 13:05:00 (12 years ago)
Author:
rick
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • help/scc/trafficcontrol/edittrafficcontrol

  v11 v12  
  22 * Selecteer uit de lijst de service of service groep waarop de regel betrekking heeft. Achter de servicenaam zijn de bijbehorende poorten en protocollen weergegeven.
  33
  4  * Vervolgens moet de richting van de data-stroom aangegeven worden. Dit doet u met behulp van de opties ''Vanaf'' en ''Naar'. (Bijvoorbeeld ''Vanaf'' Zone Internet ''Naar'' Zone LAN.
   4 * Vervolgens moet de richting van de data-stroom aangegeven worden. Dit doet u met behulp van de opties '''Vanaf''' en '''Naar'''. (Bijvoorbeeld '''Vanaf''' Zone Internet '''Naar''' Zone LAN.
  55   U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  66   * ''Hostname:'' Een domein naar zoals uw.server.nl. Bij het starten van de firewall word deze automatisch omgezet naar een IP adres.
   
  1414   * ''deze server'' Verkeer dat naar of vanaf de machine zelf gaat.
  1515
  16  * Hierna kiest u aan welke kant van de data stroom de connectie initiator(De persoon die de connectie opbouwt) door de ''Aktie'' in te stellen op ''ontvangen'' of ''versturen''.
   16 * Hierna kiest u aan welke kant van de data stroom de connectie initiator(De persoon die de connectie opbouwt) door de '''Aktie''' in te stellen op '''ontvangen''' of '''versturen'''.
  1717   Onthoudt goed dat de richting van de datastroom hierdoor niet veranderd..
  1818
  1919   Voorbeeld:
  20      '''Vanaf''' Zone Internet '''Naar''' Zone LAN '''Actie''' ontvangen. Hier zit de Initiator aan de LAN kant te ontvangen. Wanneer dit als ''versturen'' ingesteld is, zit de de Initiator
   20     '''Vanaf''' Zone Internet '''Naar''' Zone LAN '''Aktie''' ontvangen. Hier zit de Initiator aan de LAN kant te ontvangen. Wanneer dit als '''versturen''' ingesteld zou zijn dan zat de Initiator
  2121     aan de Internet kant te versturen. Zie voor meer duidelijkheid de volgende imitatie:
  2222