Changes between Version 14 and Version 15 of help/scc/trafficcontrol/listtrafficcontrol


Ignore:
Timestamp:
01/07/09 13:33:09 (12 years ago)
Author:
rick
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • help/scc/trafficcontrol/listtrafficcontrol

  v14 v15  
  3434 * Bepaal de down- en upload snelheid van de lijn in Kilo bits (Deze gegevens krijgt u van uw Internet Provider. Ze zijn ook terug te vinden in de interface van modem. Bijvoorbeeld 8196Kbit down en 1024Kbit up)
  3535 * Pak van de down- en upload waarden de helft en stel deze in onder de desbetreffende adapter in de traffic control instellingen.
  36  * Nu moet gecontroleerd worden of de traffic control zijn werk doet. Dit doen we door de latency(reactie-tijd) te meten van de lijn.Zorg wel dat er minimaal 1 traffic control regel ''aan'' staat voor zowel de upload als de download, anders word de traffic control          niet geinitialiseerd voor de desbetreffende adapter.
   36 * Nu moet gecontroleerd worden of de traffic control zijn werk doet. Dit doen we door de latency(reactie-tijd) te meten van de lijn. Zorg wel dat er minimaal 1 traffic control regel ''aan'' staat voor zowel de upload als de download, anders word de traffic control          niet geinitialiseerd voor de desbetreffende adapter.
  3737
  3838