Changes between Version 20 and Version 21 of help/scc/proxylog/report


Ignore:
Timestamp:
01/31/11 12:14:17 (13 years ago)
Author:
Edwin Eefting
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • help/scc/proxylog/report

  v20 v21  
  4242Het aantal bezoeken word op een unieke manier bepaald: Er word per tijds periode gekeken of iemand een domein-naam bezocht heeft. Het maakt niet uit of de site in deze periode 1x of 10x ingeladen is, het systeem telt dit altijd maar als 1 bezoek.
  4343
  44 Bovendien worden voor het bepalen van bezoeken '''alleen html pagina's''' meegerekend, om te voorkomen dat er veel nutteloze advertentie- en analytics-domeinen te zien zijn. (Er word gekeken of het metatype '''text/html''' is)
   44Bovendien worden voor het bepalen van bezoeken '''alleen html pagina's''' meegerekend, om te voorkomen dat er veel nutteloze advertentie- en analytics-domeinen te zien zijn. (Er word gekeken of het metatype '''text/html''' is)
   45
   46'''Om deze reden kan het zijn dat u bepaalde domeinen wel ziet bij het bandbreedte overzicht, zonder dat u dit bandbreedte gebruik terug ziet als een bezoek'''. In dit geval is de bandbreedte dus veroorzaakt door een bezoek aan een andere site.
  4547
  4648Er word geen onderscheid gemaakt tussen domeinen een hoofd-domeinen: fotos.domein.nl telt dus gewoon als bezoek aan domein.nl.